Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 1.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 2.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 3.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 4.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 5.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 6.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 7.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 8.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 9.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 10.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 11.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 12.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 13.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite', 14.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Organizācijas darbības raksturojums    4
1.1.  Uzņēmuma juridiskais statuss, struktūra un darbinieki    5
1.2.  Darbības virzieni un produktu raksturojums    5
2.  Darbības nozare un statistikas dati par situāciju nozarē    8
3.  Galveno procesu raksturojums    9
3.1.  Partneri un sadarbība    10
3.2.  Uzņēmuma tirgus    10
  Secinājumi    12
  Priekšlikumi    13
  Avotu un izmantotās literatūras saraksts    14
Фрагмент работы

Secinājumi
Apmeklējot uzņēmumu SIA „Zaksi”, darba autoriem radās vairāki secinājumi:
1. Užavas alus darītava ir jauns, dinamisks uzņēmums, kura darbības nozare ir dzīvā alus ražošana.
2. SIA „Zaksi” kā patstāvīgas mazās alus darītavas statusā esošā darītava, turpina veiksmīgi strādāt jau vairāk kā 17 gadus, gūstot panākumus ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs.
3. Labs alus ir dzīves stila dzēriens. Savu popularitāti patērētāju vidū Užavas alus darītava ir izpelnījusi ar to, ka ražotnē brūvētais alus netiek pakļauts pēcapstrādei, kas ļauj saglabāt produkta vēsturiskas nozīmes dabiskumu, īpatnību un izcilu garšas buķeti. Tieši tāpēc Užavas alus tautas valodā tiek dēvēts par dzīvo, jeb dabīgo alu.
4. Užavas alus ražošanā tiek izmantotas tikai klasiskās dabīgās izejvielas- miežu iesals, ūdens, alus raugs un apiņi.
5. Kaut arī Užavas alus sevi tik ļoti nepopularizē, to ir iecienījuši daudzi patērētāji ne vien mūsu valstī, bet arī ārpus tās robežām.
6. Užavas alus darītava sevi reklamē interneta mājas lapā , kur ir dota skaidra informācija par pašu Užavas alus darītavu kā arī par alus vēsturi. Šī mājas lapa spēj ieintriģēt katru lasītāju ar vēlmi iegādāties šo produktu, vai apskatīt to ražošanu klātienē.
7. Alus darītava saviem klientiem piedāvā ne tikai iegādāties alu, bet apmeklēt uzņēmumā esošo veikalu, kafejnīcu, kā arī iegādāties dažādus suvenīrus.

Коментарий автора
Atlants