Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.03.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 1.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 2.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 3.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 4.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 5.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 6.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 7.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 8.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 9.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 10.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 11.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 12.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 13.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 14.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 15.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 16.
  • Презентация 'Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā', 17.
Фрагмент работы

Zinātniskā darba mērķis:
Noteikt sausā ierauga ietekmi uz klasiskās rudzu maizes kvalitāti
Zinātniskā darba uzdevumi:
Izvērtēt sausā ierauga un dabīgā ierauga mikrofloras atšķirības
Izstrādāt ieteikumus sausā ierauga izmantošanai klasiskās rudzu maizes gatavošanā
Noteikt ierauga, plaucējuma un mīklas fizikāli - ķīmiskos rādītājus
Novērtēt rudzu maizes fizikāli - ķīmiskos rādītājus
Veikt rudzu maizes sensoro novērtēšanu…

Коментарий автора
Atlants