-
A/S „Rīgas Piensaimnieks”
Nr. | Название главы | Стр. |
Par uzņēmumu | ||
Ražošanas telpu apskats | ||
Tehnoloģisko operāciju secība, tehnoloģiskās iekārtas un mans darba apraksts | ||
Produkcijas raksturojums | ||
Izejvielu un gatavas produkcijas uzglabāšanas apstākļi | ||
Uzņēmumā izmantojamo kvalitātes sertifikātu piemēri | ||
Sanitārie noteikumi | ||
Personīgas higiēnas noteikumi | ||
Pielikums | ||
Personīgā higiēna | ||
Vienreizējo cimdu lietošanas instrukcija | ||
Instrukcija par ražošanas atkritumu šķirošanu, glabāšanu un aizvākšanu | ||
Izmantojamie sanitārie līdzekļi | ||
Telpu mazgāšanas un dezinfekcijas vispārējie noteikumi | ||
Mani secinājumi un priekšlikumi |
Šodienas pārtikas produktu tirgū pircēju izvēli nosaka tadi faktori, ka augsta kvalitāte, produkta veselīgums, drošība, nekaitīgums, konkurētspējīga cena. Izvirzot par prioritāti tieši šādus nosacījumus, sekmīgi jau kops 1993. gada strādā viens no lielākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Latvijā - a/s Rīgas Piensaimnieks. 2003. gada uzņēmuma apgrozījums sasniedza 15,3 milj. Ls.
Rīgas Piensaimnieks strādā atbilstoši gan Latvija, gan Eiropa pieņemtajām kvalitātes prasībām, ko apliecina produkcijas kvalitātes vadības sistēmas kontroles sertifikāti, kurus izsniegušas starptautiski atzītas sertifikācijas institūcijas. Rīgas Piensaimnieks ir pirmais no piena pārstrādes uzņēmumiem Baltija, kas saņēmis HACCP sertifikātu un ISO 9001 sertifikātu.
A/s Rīgas Piensaimnieks atrodas Rīgā, Valmieras ielā 2.…
Ražošanas prakses atskaite AS "Rīgas Piensaimnieks". Darbā ir informācija, nepieciešama pārtikas tehnoloģijas fakultātes prakses atskaitei. (tehnoloģijas iekārtas, studenta darba apraksts, produkcijas raksturojums, ražošanas telpu apraksts utt.)
Darbā ir gramatikas kļūdas
