-
Prakses atskaite
Nr. | Название главы | Стр. |
IEVADS | 3 | |
1. | IEKĀRTAS | 4 |
1.1.1. | Kūpināšanas vārīšanas kamera | 4 |
1.1.2. | Žāvēšanas krāsnis | 5 |
1.1.3. | Gaļas sālīšanas inžektors | 6 |
1.1.4. | Gaļas masieris | 6 |
1.1.5. | Desu pildīšanas iekārta | 7 |
1.1.6. | Kuteris | 8 |
1.1.7. | Gaļas maļamā mašīna | 8 |
1.1.8. | Ledus ģenerators | 9 |
1.1.9. | Klipsators | 9 |
2. | CŪKAS KAUTĶERMEŅI | 11 |
2.1. | Cūku kautķermeņu sadale | 11 |
2.2. | Realizētā produkcija | 12 |
3. | GAĻAS SĀLĪŠANA | 13 |
3.1. | Gaļas sālīšanas veidi | 13 |
3.2. | Sāls šķīduma pagatavošana | 13 |
4. | PRODUKCIJA | 14 |
4.1. | Desas | 14 |
4.2. | Mednieku desiņas | 14 |
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI | 15 | |
IZMANTOTĀS LIETERETŪRAS UN AVOTU SARAKSTS | 16 |
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Secinājumi
Prakses laikā uzņēmumā daudz darba tika darīts praktiski, bija jāapgūst cūku kautķermeņu sadale, un gaļas sadale pa veidiem, kā arī bija jāiemācās darboties ar iekārtām, un jāapgūst to darbības principi. Bija jāapgūst arī produktu pagatavošanas principi, un to termiskās apstrādes veidi, kā arī bija jāapgūst garšvielu pielietojums. Pēc iespējas vairāk iesaistoties uzņēmuma darbā, varētu apgūt vairāk praktiskā darbu, un pārzināt gaļas pārstrādi.
Priekšlikumi
Lai varētu labāk iemācīties strādāt praktiski, un pārzināt gaļas pārstrādi, nākamā prakse ir jāiet lielākā uzņēmumā. Kā arī vairāk būtu jādarbojas pie produktu gatavošanas, tas ir pie desu, un citu gaļas izstrādājumu gatavošanas. Noteikti būtu vairāk patstāvīgi jālasa kāda grāmata par gaļas pārstrādi, un ražošanas tehnoloģijām.
…
Prakses atskaite ir domāta gaļas pārstrādes speciālistiem
