Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.06.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 1.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 2.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 3.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 4.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 5.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 6.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 7.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 8.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 9.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 10.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 11.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 12.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 13.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 14.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 15.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 16.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 17.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 18.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 19.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 20.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 21.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 22.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 23.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 24.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 25.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 26.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 27.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 28.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 29.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 30.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 31.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 32.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 33.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 34.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 35.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    4
2.  APMEKLĒTĀJU SKAITA APRĒĶINS    5
3.  SORTIMENTA MINIMUMA SASTĀDĪŠANA    7
4.  PORCIJU SKAITA APRĒĶINS    8
5.  ĒDIENKARTES SASTADĪŠANA    10
5.1.  Izvēles ēdienkartes sastādīšana    10
6.  ĒDIENU TEHNOLOĢISKO KARŠU IZSTRĀDE    12
  TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 1    13
  TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 2    14
  TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 3    15
  TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 4    16
  TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 5    17
  TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 6    18
  TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 8    21
  TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 9    21
  TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 10    23
7.  KALKULĀCIJAS APRĒĶINS (ĒDIENA IZEJVIELU IZMAKSU APRĒĶINS)    24
8.  ĒDIENA KVALITĀTES IZVERTĒJUMS    25
9.  DIENĀ NEPIECIEŠAMO IZEJVIELU DAUDZUMA APRĒĶINS    27
  Dienā nepieciešamo izejvielu aprēķins aukstajiem ēdieniem    27
  Dienā nepieciešamo izejvielu aprēķins zupām    28
  Dienā nepieciešamo izejvielu aprēķins otrajiem ēdieniem    29
  Dienā nepieciešamo izejvielu aprēķins saldajiem ēdieniem    30
  Dienā nepieciešamo izejvielu aprēķins karstajiem dzērieniem    30
10.  IZEJVIELU PREČZINISKAIS RAKSTUROJUMS    31
  SECINĀJUMI    34
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    35
Фрагмент работы

Lai sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums spētu noturēties kā veiksmīgi strādājoša iestāde, ir jānodrošina patērētāji ne tikai ar kvalitatīviem ēdieniem, bet arī ar juridiski pareizu un legāli esošu dokumentāciju. Patlaban ēdināšanas uzņēmumi par vienu no galvenajiem uzdevumiem izvirza  produkta un pakalpojuma  pilnveidošanu, piesaistot pastāvīgos klientus un radot īpašu gaisotni un vidi, lai harmoniski apvienotu piedāvāto produktu un pakalpojumu ar atpūta un izklaidi. Bet jebkuram uzņēmumam ir jāseko līdzi savai grāmatvedībai un likumdošanai. …

Коментарий автора
Atlants