Оценка:
Опубликованно: 21.02.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 1.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 2.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 3.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 4.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 5.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 6.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 7.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 8.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 9.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 10.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 11.
  • Образец документа 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 12.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Pārtikas produktu (gatavu ēdienu) uzglabāšanas raksturojums ražošanas uzņēmumos    4
2.  Pārtikas produktu uzglabāšanas ietekmējošie pamatprincipi    6
3.  Sabiedrisko ēdināšanas uzņēmumu izejvielu, pusfabrikātu un gatavu ēdienu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana    7
  Secinājumi    10
  Izmantotā literatūra    11
Фрагмент работы

Secinājumi
1. No pārtikas produktu uzglabāšanas ir atkarīga gan to kvalitāte, gan to drošums.
2. Uzglabājot pārtikas produktus, ir jāievēro produktu saderība, kas nodrošina produktu aizsardzību pret piesārņošanos un bojāšanos.
3. Sabiedriskajā ēdināšanas uzņēmumā uzglabāšanas laikā pašražotie pusfabrikāti ir jāiesaiņo vai jāiepako un jāmarķē.
4. Uzglabājot izejvielas, pusfabrikātus, gatavus ēdienus, nepieciešams nodrošināt atbilstošu temperatūru, realizācijas laiku, un gaisa relatīvā mitruma kontroli, kas būtiski palēnina bīstamo mikroorganismu attīstību, neradot draudus patērētāja veselībai.
5. Izejvielu un pusfabrikātu uzglabāšanas procesā jāievēro preču rotācijas principu: kas pirmais iekšā, tas pirmais ārā.

Коментарий автора
Atlants