Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.12.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Реферат 'Šašliks', 1.
  • Реферат 'Šašliks', 2.
  • Реферат 'Šašliks', 3.
  • Реферат 'Šašliks', 4.
  • Реферат 'Šašliks', 5.
  • Реферат 'Šašliks', 6.
  • Реферат 'Šašliks', 7.
  • Реферат 'Šašliks', 8.
  • Реферат 'Šašliks', 9.
  • Реферат 'Šašliks', 10.
  • Реферат 'Šašliks', 11.
  • Реферат 'Šašliks', 12.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģija    4
2.  Izejvielu raksturojums    5
3.  Tehnoloģiskā procesa parametri    6
4.  Galveno tehnoloģisko procesu pamatojums    8
5.  Produktu attīstības posms    10
5.1.  Kvalitātes rādītāju pamatojums    10
6.  Gatavās produkcijas sagatavošana realizācijai    11
6.2.  Informācija uz iepakojuma    11
6.1.  Cūkgaļas šašlika iepakošanas materiāli, to raksturojums    11
  Secinājumi    12
  Izmantotā literatūra    13
Фрагмент работы

Kā pamatizejvielu šašliku ražošanai izmanto atdzesētu cūkgaļu un saldētu gaļu. Izejvielas tiek piegādātas atdzesētas. Izejvielu pieņemšanu īsteno trīs cilvēki: noliktavas pārzinis, meistars un veterinārais ārsts. Pieņemot gaļu tiek pārbaudīts veterinārais sertifikāts. Gaļu, ko piegādā uzņēmumam pārbauda veselības marķējumu, veic pārbaudi šofera un transporta atbilstībai prasībām ( tarai un konteineriem, transportam, ko izmanto produktu pārvadāšanai, jābūt tīram, un tam jābūt labā kārtībā, lai aizsargātu pārtikas produktus no piesārņojuma.
Transportam ar kuru piegādā gaļu ir jānodrošina nemainīga temperatūra 0…+40C. Temperatūras kontroli transportēšanas laikā veic saskaņā ar termoprogrammu.
Gaļai veic organoleptisko kontroli, nosakot ārējo izskatu, gaļas krāsu, smaržu, treknumu-vizuāli, pārbaudot realizācijas termiņu un marķējumu. Izmēra gaļas temperatūru 6 cm dziļumā, tai jābūt ne augstākai par 0...+40C. Nosaka gaļas pH, kam jābūt robežās no 5,7 līdz 6,3.Derīguma termiņš atdzesētai izejvielai 6 diennaktis.…

Коментарий автора
Atlants