Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.03.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
  • Конспект 'Bioloģiskās pārtikas pozitīvās īpašības', 1.
  • Конспект 'Bioloģiskās pārtikas pozitīvās īpašības', 2.
Фрагмент работы

• Bioloģiski audzētajos sīpolos salīdzinājumā ar intensīvās lauksaimniecības sīpoliem par 20 -50 % spēcīgāk aizsargā pret vēzi un baktērijām
• Bioloģiskās lauksaimniecības ceļā iegūtā gaļa satur vairāk omega 3 taukskābju - nostiprina nervu sistēmu, veicina ādas šūnu reģenerāciju un veidošanos, pozitīvi iedarbojas uz sarkanajiem asinsķermenīšiem.

Bioloģiskās pārtikas pozitīvās īpašības lielā mērā ir atkarīgas no tā kādos apstākļos tiek audzēta bioloģiskā pārtika.

Коментарий автора
Atlants