Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.10.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Ikdienišķā un neparastā kartupeļu biezputra', 1.
  • Конспект 'Ikdienišķā un neparastā kartupeļu biezputra', 2.
  • Конспект 'Ikdienišķā un neparastā kartupeļu biezputra', 3.
Фрагмент работы

Kartupeļu putra – viegla un gaisīga piedeva dažādiem ēdieniem. Veselīga, barojoša un viegla – apēd un aizmirsti. It kā vienkāršs ēdiens, bet vai tikai? Taisīt to parastu vai arī sarežģītu tas jau ir tikai laika vai arī gaumes jautājums, bet galvenais lai ir garšīgi. Kartupeļu putra nu reiz ir tas ēdiens, kas ļauj saimniecei pierādīt savu meistarību un māksliniecisko talantu.
Katrā valstī kartupeļu putru gatavo mazliet savādāk, taču ar vislielāko izdomu izceļas franči. Viņi no putras gatavo daudz un dažādus ēdienus, kam katram ir savs nosaukums.
Kartupeļu putrai pievieno sasmalcinātas mandeles un melnās trifeles, veido bumbiņas, apviļā tās olu – piena maisījumā, apcep friterī un iegūst kartupeļus Bernī.…

Коментарий автора
Atlants