Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.08.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 1.
  • Презентация 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 2.
  • Презентация 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 3.
  • Презентация 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 4.
  • Презентация 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 5.
  • Презентация 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 6.
  • Презентация 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 7.
  • Презентация 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 8.
  • Презентация 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 9.
Фрагмент работы

Secinājumi
Desu ražošanā ir jāņem vērā, ka pamatviela tās gatavošanā ir – gaļa, tāpēc, pirms gatavošanas ir jāizvēlas tāda gaļa, kura atbilst visām nekaitīguma prasībām un tai jābūt nākušai no vesela dzīvnieka un pārbaudītai Pārtikas Veterinārajā dienestā. Tai ir jāatbilst normatīvo aktu prasībām. Tai ir jābūt svaigai un realizējot pārbaudītai, kā arī marķētai.

Atlants