Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.11.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 1.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 2.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 3.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 4.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 5.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 6.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 7.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 8.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 9.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 10.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 11.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 12.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 13.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 14.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 15.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 16.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 17.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  IEVADS    4
2.  UZŅĒMUMA PLĀNOJUMS UN IEKĀRTOJUMS    5
2.1.  Higiēnas faktori    5
2.2.  Ēka un iekārtas    5
2.3.  Pārtikas ražošanas telpas    6
3.  ŪDENS APGĀDE    7
4.  MAZGĀŠANAS UN DEZINFIKCIJAS IEKĀRTAS    8
5.  APGAISMOJUMS    9
6.  VENTILĀCIJA    9
7.  ĢĒRBTUVES UN TUALETES    10
8.  ROKU MAZGĀŠANAS IEKĀRTAS UZŅĒMUMA ZONĀS, KUR STRĀDĀ AR PĀRTIKU    10
9.  IEKĀRTAS UN DARBA RĪKI – MATERIĀLI UN KONSTRUKCIJAS AR HIGIĒNAS NODROŠINĀŠANAS IESPĒJĀM    11
10.  RAŽOŠANAS HIGIĒNAS PRASĪBAS    11
11.  PERSONĀLA HIGIĒNA    15
12.  PĀRTIKAS NEKAITĪGUMA NODROŠINĀJUMS    17
13.  PĀRTIKAS ATKRITUMI    18
  SECINĀJUMI    19
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    20
Фрагмент работы


Referāta darba mērķis ir izpētīt kādu ēdināšanas uzņēmumu no higiēniski sanitārā viedokļa. Jāizpēta vai uzņēmums atbilst valsts likumos noteiktajām labas higiēnas prakses vadlīnijām, vai tā darbība ir higiēniska un droša.
Lai ēdināšanas uzņēmums veiksmīgi darbotos, ir jāievēro daudz Ministru kabinetu noteikumi un likumi.
Atvērt jaunu sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu ir laikietilpīgs un sarežģīts process, jo uzņēmumam ir jāatbilst labas higiēnas prakses vadlīnijās izveidotajiem noteikumiem.…

Коментарий автора
Atlants