Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.10.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 1.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 2.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 3.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 4.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 5.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 6.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 7.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 8.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 9.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 10.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 11.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 12.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 13.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 14.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 15.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 16.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 17.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 18.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 19.
  • Конспект 'Higiēnas un dezinfekcijas pasākumu programma', 20.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Darbinieku darba instrukcija    3
  Personāla personīgās higiēnas noteikumi    5
  Galvenie riska cēloņi pārtikas produktos un to izejvielās    7
  Kritiskie posmi    8
  Aukstumiekārtas    14
  Pārtikas mazumtirdzniecības higiēnas un dezinfekcijas programma    15
Фрагмент работы

Darbinieku darba instrukcija
1.Veikala vadītājs (atbildīgais par paškontroles sistēmu) atbild:
Par paškontroles sistēmas ieviešanu, darbību un periodisku tās pārskatīšanu vienu reizi gadā, rakstiski noformētu korekciju ievērošanu;
Par likumu izskatīšanu un to nomaiņu pret aktuālākiem, savlaicīgi informējot darbiniekus par izmaiņām;
Personāla savlaicīgām obligātajām veselības pārbaudēm un darbinieku apmācībām higiēnas zināšanu minimumā; izpildi atzīmē darbinieku veselības pārbaužu lapā;
Par darba instrukciju un to izmaiņu sagatavošanu;
Par darba drošības instrukcijas izstrādāšanu;
Par ieteikumu sagatavošanu komandieriem, darbinieku pieņemšanai un atbrīvošanai no darba, vadoties pēc likumdošanas;
KKP monitoringa programmas, higiēnas un dezinfekcijas programmas izpildi pārskatīšanu un rakstisku korektīvo darbību noformēšanu;
Par darba organizāciju pārtikas mazumtirdzniecībā, lai varētu ievērot un realizēt paškontroles sistēmu;
Par produktu pieņemšanu;
Par darba izpildes kontroli un nodošanu no maiņas maiņai;
Par savlaicīgu nodrošināšanu ar mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļiem higiēnas un dezinfekcijas programmas izpildei;
Par darbinieku nodrošināšanu ar darba apģērbu;
Par preču saņemšanu un uzglabāšanu.…

Коментарий автора
Atlants