Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.10.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Эссе 'Pusaudžu ātrās ēdināšanas un restorānu ēdiena pasūtīšanas uzvedība ar un bez kal', 1.
  • Эссе 'Pusaudžu ātrās ēdināšanas un restorānu ēdiena pasūtīšanas uzvedība ar un bez kal', 2.
  • Эссе 'Pusaudžu ātrās ēdināšanas un restorānu ēdiena pasūtīšanas uzvedība ar un bez kal', 3.
  • Эссе 'Pusaudžu ātrās ēdināšanas un restorānu ēdiena pasūtīšanas uzvedība ar un bez kal', 4.
Фрагмент работы

Šāda tipa pētījums tika veikts arī Zviedrijā kravas auto šoferu vidū, kas bija daudz veiksmīgāks, jo viņi bija motivēti ar dažādām veicināšanas balvām, izvēloties veselīgāku ēdienu, protams, ja jau tiek pasniegtas veicināšanas balvas vai tad to var nosaukt par pētījumu, tad jau pētījumā ar jauniešiem varēja darīt tāpat un pētījums būtu devis daudz labākus panākumus.
Šī pētījuma rezultāti ir tikai aptuveni un nav kā priekšstats par visiem pusaudžiem kopumā. Pētījums liecina, ka tikai gadījumos, kad pusaudži mainīja savu pasūtījumu, kopējā pasūtījuma summa mainījās tikai nedaudz uz augšu. Kopumā nodrošinot informāciju par kaloriju un tauku saturu jauniešu izvēli pasūtot ēdienu tas ietekmēja tikai minimāli, tomēr šī informācija būtu jāizveido, jo tā tomēr ietekmē dažu jauniešu izvēli.
Esmu dzirdējusi, ka Latvijā esot arī pieejami ēdināšanas uzņēmumi, kuros ēdienkartēs ir pierakstīts kaloriju daudzums konkrētajam ēdienam, bet, manuprāt, tādu uzņēmumu ir visai maz un uzskatu, ka tam vajadzētu pievērst lielāku uzmanību un ieviest vairāk šāda veida ēdienkartes. Ir ļoti daudz cilvēku, kas arvien vairāk sāk pievērsties veselīgam dzīvesveidam un uzskaita savas kalorijas, kas tiek uzņemtas, tāpēc šāda veida ēdienkartes būtu visai noderīgas cilvēkiem ,kas dienu dienā rūpējās par savu uzturu.

Коментарий автора
Atlants