Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.11.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 1.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 2.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 3.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 4.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 5.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 6.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 7.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 8.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 9.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 10.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 11.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 12.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 13.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 14.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 15.
  • Конспект 'Referāts par refraktometriju', 16.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Optiskās analīžu metodes    5
2.  Refraktometriskā analīze    6
2.1.  Gaismas laušana    6
2.2.  Gaismas laušanas likums    6
2.3.  Gaismas laušanas koeficienti    7
2.4.  Refraktometriskās analīzes lietošanas iespējas    7
3.  Eksperimentālā daļa    8
  Pielikumi    9
1.pielikums.  Kerato – Refraktometrs GR – 3100K    10
2.pielikums.  J 157 automātiskais refraktometrs    11
3.pielikums.  J 357 automātiskais refraktometrs    12
4.pielikums.  J57 automātiskais refraktometrs    13
5.pielikums.  DR 201 – 95 Automātiskais, digitālais rokas refraktometrs    14
6.pielikums.  DR 301 – 95 Automātiskais, digitālais rokas refraktometrs    15
  Literatūra    17
Фрагмент работы

Secinājumi
Dažādās caurspīdīgās vidēs gaisma izplatās ar dažādiem ātrumiem. Ja glāzē ar ūdeni slīpi ieliek stienīti, tad, skatoties no augšas, liekas, ka stienītis ir pārlūzis.
Gaismas laušanas koeficients ir atkarīgs no temperatūras un gaismas viļņa garuma, laušanas koeficientam lieto apzīmējumu .
Refraktometrisko analīzi ļoti plaši lieto pārtikas rūpniecībā, to izmanto eļļu un tauku noteikšanai, dažādu pārtikas produktu tīrības pārbaudei, ūdens satura noteikšanai konditorejas izstrādājumos pienā, medū un citos pārtikas produktos.

Коментарий автора
Atlants