Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.09.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 1.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 2.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 3.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 4.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 5.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 6.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 7.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 8.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 9.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 10.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 11.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 12.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 13.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 14.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 15.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 16.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 17.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 18.
  • Презентация 'Ķīnas un Japānas kultūras reģioni', 19.
Фрагмент работы

Izglītība
Pirmās skolas Japānā radās 6. gs. (Budistu klosteru skolas). Mūsdienās lielākās universitātes ir Tokijas, Kioto, Tohoku, Sendai, Vasedas, Meidzi universitātes, Japānas akadēmija, Zinātniskā padome. Japānā ir viens no augstākajiem izglītības līmeņiem pasaulē.

Tradicionālie ēdieni
Ķīniešu
Katrā Ķīnas reģionā tradicionālie ēdieni ir dažādi
Pamatlietas, bez kurām ķīniešu virtuvi būtu grūti iedomāties ir rīsi, sojas mērce, nūdeles, kvieši, sojas pupas, dažādi dārzeņi, garšaugi un garšvielas
Dzērieniem – tējas un rīsu vīns
Japāņu
Sušī, ramen nūdeles, fugu zivs.
Rīsi, dažādas sojas mērces, nūdeles, aļģes, jūras kāposti, dažādi dārzeņi, sēnes, paipalu olas, vistas gaļa un subprodukti, ginka augļi, kastaņi, piena produkti, dažādi augļi, zivis un citas jūras veltes

Коментарий автора
Atlants