Оценка:
Опубликованно: 04.06.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 1.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 2.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 3.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 4.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 5.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 6.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 7.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 8.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 9.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 10.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 11.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 12.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 13.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 14.
  • Презентация 'SIA "Getliņi Eko"', 15.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Kas ir Getliņi?   
  Ar ko nodarbojas Getliņi?   
  Atkritumu mašīnas ceļš Getliņos   
  Pārstrādājamo atkritumu ceļš Getliņos   
  Nepārstrādājamo un bīstamo atkritumu ceļš Getliņos   
  Atkritumu izdalītās vielas   
  Getliņu ražotā siltumenerģija un elektroenerģija   
  Nākotnes plāni   
  Getliņu siltumnīcas   
  Getliņu tomātu atšķirības no pārējiem (ievestajiem) tomātiem   
Фрагмент работы

Getliņu siltumnīcas
Siltumnīcās audzē vispopulārāko Getliņu produkciju – tomātus. Tur audzē dažādas tomātu šķirnes.
Šogad tika izmēģināta «Vērša sirds», taču sakarā ar nepiemērotiem apstākļiem nākošajā gadā šī šķirne vairs netiks audzēta. Lai sekmētu tomātu ātrāku attīstību, siltumnīcās vienmēr skan visdažādāko žanru mūzika.
Katram no sešiem darbiniekiem ir dots savs sektors, ko apsaimniekot. Neprofesionāļiem vienas rindas novākšanai nepieciešams vismaz 20 min laika, turpretī darbiniekiem (profesionāļiem) tas aizņem tikai 8 min. Viena iekārta, ar kuras palīdzību darbinieki apkopj tomātus, ir labas automašīnas cenā.
Siltumnīcu apgaismojumu, laistīšanas laiku un temperatūru kontrolē dators. Siltumnīcās strādā viens agronoms.

Getliņu tomātu atšķirības no pārējiem (ievestajiem) tomātiem
Tā kā Getliņu tomātiem nav nepieciešams tik liels pārvadājumos pavadīts laiks, no ķekariem tie tiek norauti jau sarkani vai dzelteni. Salīdzinājumam – ievestie tomāti tiek norauti no ķekariem zaļi un tikai pārvadājuma laikā tiek nogatavināti. Tādējādi Getliņu tomāti ir sulīgāki, lielāki, ekoloģiskāki un veselīgāki.
Uzlīmes Getliņu tomātiem tiek uzlīmētas jau augšanas procesā, lai novākšanas brīdī tomāti būtu jau gatavi pārvešanai un tie nebūtu jābojā, cilājot kastēs.

Коментарий автора
Atlants