Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.08.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 1.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 2.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 3.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 4.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 5.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 6.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 7.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 8.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 9.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 10.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 11.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 12.
  • Конспект 'Sēklu diedzēšana dažādos apstākļos', 13.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Darba piederumi un hipotēze    4
  Zirņu dīgtspēja    5
  Gurķu dīgtspēja    5
  Secinājumi    6
  Rezultātu tabulas    7
Фрагмент работы

Veiktā laboratorijas darba uzdevums bija noskaidrot, kā sēklu dīgšanas ātrumu ietekmē dažādi apstākļi, sākot ar zemu temperatūru un minimālu gaismas daudzumu ledusskapī un beidzot ar siltumu uz radiatora. Sēklas dīgšanai izmanto uzkrātās barības vielas, tāpēc tās var dīgt arī tumsā, un dīgšana var notikt, ja temperatūra ir virs 0oC, augsnē ir mitrums un skābeklis. Dīgšanu ietekmē arī augsnes sastāvs – minerālu daudzums un piemērotība konkrētajam augam. Sēklas, protams, visātrāk dīgst optimālos apstākļos. Eksperimentā tika pārbaudīta gurķu un zirņu dīgtspēja un dīgstu attīstība trīs dažādās vidēs – ledusskapī, istabas temperatūrā un uz radiatora (katrā gadījumā tika izmantotas 10 sēklas).…

Коментарий автора
Atlants