Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.11.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Отчёт по практике 'Prakse ēdināšanas uzņēmumā', 1.
  • Отчёт по практике 'Prakse ēdināšanas uzņēmumā', 2.
Фрагмент работы

Ražošana un bloka raksturojumi.

1.Aukstais cehs.
Ir divas telpas. Viena priekš dārzeņiem un otra priekš miltiem,sulas,putraimiem,limonādes,garšvielām,gaļas,zivīm uc. produktiem. Ir divas saldētavas.
2.Pirmapstrādes cehs.
Pirmapstrāde notiek virtuvē.
3.Konditorejas cehs.
Konditorejas izstrādājumus gatavo to paredzētā telpā. Tajā ir cepamā krāsns,galds mīklas veltnēšanai,gatavo produkciju novietošanai,izlietne.…

Коментарий автора
Atlants