Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 1.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 2.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 3.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 4.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 5.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 6.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 7.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 8.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 9.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 10.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 11.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments atbilstīgi ēdināšanas uzņēmuma', 12.
Фрагмент работы

5 ēdināšanas uzņēmumi
Bārs Double Coffee
Bistro Lido
Restorāns El Primero
Krogs ”Ķiploku krogs”
Kafejnīca ”Pērse”
Bārs Double Coffee
Lielirbes iela 29 t/c Spice
Strādā katru dienu no10.00 līdz 22.00
Bāra piedāvājums plašs, sākot no dažādu veidu kafijām, kafijas kokteiļiem, tējām, bezalkoholiskajiem kokteiļiem, alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem dzērieniem, beidzot ar uzkodām, pankūkām, suši, zupām, picām, karstajiem ēdieniem.
Dzērienu pagatavošanā tiek izmantota produktu sagatavošana blenderī (kokteiļiem), vārīšana (kafija, tēja, kakao).
Ēdienu gatavošanā tiek izmantota vārīšana, cepšana, saldēšana.
Uzkodu gatavošanai izmanto baklažānus, dažādus sierus, svaigus dārzeņus, dažādas mērces. Pankūkas tiek pildītas ar mazsālītu lasi, sieru, krabju nūjiņām, malto gaļu. Pavāri gatavo salātus no Latvijā audzētiem un ražotiem produktiem. Kokteiļi tiek gatavoti ar plūmju, persiku, ābolu, ķiršu, ogu un plūmju-persiku garšām.
Ēdienu pasniedz viesmīlis/viesmīle, novēlot ”Labu apetīti!”. Ēdieni un dzērieni tiek interesanti noformēti, piemēram, kafijā izveidots kāds zīmējums vai ēdiens rotāts ar kādām ogām.…

Atlants