Nr. | Название главы | Стр. |
IEVADS | 3 | |
1. | UZŅĒMUMA IZVEIDES EKONOMISKAIS PAMATOJUMS | 4 |
2. | UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS | 5 |
2.1. | Informācija par uzņēmumu | 5 |
2.2. | Apmeklētāju raksturojums | 5 |
2.3. | Ēdienkarte | 6 |
2.3.1. | Sortimenta minimuma izstrāde | 6 |
2.3.2. | Porciju skaita aprēķins | 7 |
2.3.3. | Ēdienkartes sastādīšana | 9 |
3. | IZEJVIELU UZGLABĀŠANA | 11 |
3.1. | Noliktavu laukuma aprēķins | 11 |
3.2. | Ledusskapja tilpuma aprēķins | 13 |
4. | ĒDIENU GATAVOŠANA | 15 |
5. | BĀRA APRĒĶINS | 21 |
6. | TRAUKU MAZGĀTUVES APRĒĶINS | 22 |
7. | SANITĀRO TELPU APRĒĶINS | 24 |
7.1. | Personāla dušas un tualetes telpu aprēķins | 24 |
7.2. | Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins | 25 |
8. | PERSONĀLA TELPAS | 27 |
9. | ADMINISTRATĪVĀ TELPA | 28 |
10. | APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS | 29 |
10.1. | Apmekletaju zāles aprēķins | 29 |
10.2. | Apmekletaju tualetes aprēķins | 30 |
11. | TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTS | 31 |
12. | RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS | 36 |
PIELIKUMI | 37 |
12. RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS
• Izejvielu sagāde
Iepirktās preces un izejvielas uzņēmumā tiek ienestas pa piegādes durvīm, sausos produktus novieto sauso produktu noliktavā (1), tās sakārto pa plauktiem (46); (45), pārējās izejvielas, kuras jāuzglabā zem telpas temperatūras saliek ledusskapī (1) un saldētavā (2).
• Izejvielu pirmapstrāde
Izejvielu pirmapstrāde notiek konditorejas cehā, pie darba galda ar ražošanas vannu (3), izejvielas, kurām veikta pirmapstrāde netiek uzglabātas, bet uzreiz realizētas.
• Izejvielu siltapstrāde, konditorejas izstrādājumu ražošana
Izejvielas no sauso produktu noliktavas (1) un ledusskapja (1) vai saldētavas (2), tiek realizētas pie darba galda (9), samīcītas vai samaisītas mikserī/mīcītājā (13) mīklas tiek ievietotas paplātēs, kuras saliktas paplāšu ratiņos (8) un rauga mīkla attiecīgi tiek likta raudzēšanas skapī (7), pārējie konditorejas izstrādājumi cepti konvekcijas krāsnī (6), netīrie trauki tiek nomazgāti ražošanas vannā (11) un pēc tam uzglabāti tīro trauku skapī (10). Izceptie konditorejas izstrādājumi tiek pildīti, dekorēti un griezti uz darba galda (4), šokolāde tiek izkausēta uz elektriskās plītiņas (14). Darbinieki rokas mazgā pie izlietnes (12).
…
Pievienoti divi pielikumu.