Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.05.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 1.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 2.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 3.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 4.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 5.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 6.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 7.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 8.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 9.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 10.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 11.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 12.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 13.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 14.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 15.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 16.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 17.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 18.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 19.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 20.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 21.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 22.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 23.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 24.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 25.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 26.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 27.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 28.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 29.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 30.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 31.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 32.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 33.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 34.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 35.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 36.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 37.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 38.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 39.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 40.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 41.
  • Реферат 'Konditorejas tehnoloģiskais projekts', 42.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  UZŅĒMUMA IZVEIDES EKONOMISKAIS PAMATOJUMS    4
2.  UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    5
2.1.  Informācija par uzņēmumu    5
2.2.  Apmeklētāju raksturojums    5
2.3.  Ēdienkarte    6
2.3.1.  Sortimenta minimuma izstrāde    6
2.3.2.  Porciju skaita aprēķins    7
2.3.3.  Ēdienkartes sastādīšana    9
3.  IZEJVIELU UZGLABĀŠANA    11
3.1.  Noliktavu laukuma aprēķins    11
3.2.  Ledusskapja tilpuma aprēķins    13
4.  ĒDIENU GATAVOŠANA    15
5.  BĀRA APRĒĶINS    21
6.  TRAUKU MAZGĀTUVES APRĒĶINS    22
7.  SANITĀRO TELPU APRĒĶINS    24
7.1.  Personāla dušas un tualetes telpu aprēķins    24
7.2.  Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins    25
8.  PERSONĀLA TELPAS    27
9.  ADMINISTRATĪVĀ TELPA    28
10.  APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS    29
10.1.  Apmekletaju zāles aprēķins    29
10.2.  Apmekletaju tualetes aprēķins    30
11.  TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTS    31
12.  RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS    36
  PIELIKUMI    37
Фрагмент работы

12. RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS
• Izejvielu sagāde
Iepirktās preces un izejvielas uzņēmumā tiek ienestas pa piegādes durvīm, sausos produktus novieto sauso produktu noliktavā (1), tās sakārto pa plauktiem (46); (45), pārējās izejvielas, kuras jāuzglabā zem telpas temperatūras saliek ledusskapī (1) un saldētavā (2).
• Izejvielu pirmapstrāde
Izejvielu pirmapstrāde notiek konditorejas cehā, pie darba galda ar ražošanas vannu (3), izejvielas, kurām veikta pirmapstrāde netiek uzglabātas, bet uzreiz realizētas.
• Izejvielu siltapstrāde, konditorejas izstrādājumu ražošana
Izejvielas no sauso produktu noliktavas (1) un ledusskapja (1) vai saldētavas (2), tiek realizētas pie darba galda (9), samīcītas vai samaisītas mikserī/mīcītājā (13) mīklas tiek ievietotas paplātēs, kuras saliktas paplāšu ratiņos (8) un rauga mīkla attiecīgi tiek likta raudzēšanas skapī (7), pārējie konditorejas izstrādājumi cepti konvekcijas krāsnī (6), netīrie trauki tiek nomazgāti ražošanas vannā (11) un pēc tam uzglabāti tīro trauku skapī (10). Izceptie konditorejas izstrādājumi tiek pildīti, dekorēti un griezti uz darba galda (4), šokolāde tiek izkausēta uz elektriskās plītiņas (14). Darbinieki rokas mazgā pie izlietnes (12).

Коментарий редакции
Atlants