Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.06.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 1.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 2.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 3.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 4.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 5.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 6.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 7.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 8.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 9.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 10.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 11.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 12.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 13.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 14.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 15.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 16.
  • Презентация 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 17.
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Saindējoties ar pārtiku, pasaulē katru dienu iet bojā apmēram 5’000 cilvēki.
Āfrikas jaunattīstītajās valstīs ir zems zināšanu līmenis par pārtikas higiēnu un drošību.
Ātrās ēdināšanas bizness turpina augt, palielinoties neveselīgā uztura lietošanai ikdienā.
Pēc analīžu rezultātiem, visi ātrās ēdināšanas restorānu apmeklētāji Nigērijā pēc ēdienreizes, savā organismā ir uzņēmuši kāda veida mikroorganismu.
Pasaules Veselības organizācija pēc šo datu izpētes, rekomendē jauno darbinieku apmācību organizēšanu par pārtikas drošību un higiēnu.

Коментарий автора
Atlants