Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.10.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 1.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 2.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 3.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 4.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 5.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 6.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 7.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 8.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 9.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 10.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 11.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 12.
  • Презентация 'Piena pārstrāde par nenogatavinātu sieru ar spinātiem', 13.
Фрагмент работы

GEA NT plākšņu tipa siltummaiņi ir piemēroti darbībai ar dažādu viskozitātes šķidrumiem, dažādos plākšņu materiālos ar nepieciešamo temperatūru un spiedienu. Piemērots pārtikas nozarei. Var variēt ar nepieciešamo dizainu, iekārtas lielumiem, plākšņu izmēriem, sekciju skaitu un plākšņu rievojumiem. Opti˗Wave plākšņu rievojums ir optimizēta viļņu konfigurācija, kas rada ideālu plūsmu visā plāksnes platumā un tādējādi nodrošina visaugstāko siltuma atdevi produktam.…

Коментарий автора
Atlants