Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.05.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 1.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 2.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 3.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 4.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 5.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 6.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 7.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 8.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 9.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 10.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 11.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 12.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 13.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 14.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 15.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 16.
  • Реферат 'Viesmīlība Grieķijā', 17.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Vispārīgā informācija    5
2.  Grieķu virtuve    6
3.  Ēšanas un dzeršanas etiķete    8
3.1.  Uzvedība pie galda    8
3.2.  Viesu izvietojums pie galda    9
3.3.  Galda piederumu lietošana    9
3.4.  Mājās, restorānā vai darbā    9
4.  Pieklājības normas    10
4.1.  Vēlamas/ nevēlamas sarunu tēmas    10
4.2.  Žesti, sejas izteiksme un acu kontakts    11
6.  Apmešanās vietas    13
  Izmantotā literatūra    17
Фрагмент работы

Grieķija ir viena no tūristu apmeklētākajām vietām, tūristus tā piesaista ar ļoti saulaino laiku, jo lietus karstajā periodā ir reta parādība, ar jūru, interesantiem ēdieniem un cilvēkiem. Grieķijā ir ļoti daudz salu, bet tikai daļa no tām ir apdzīvotas. Grieķiju ieskauj ļoti daudz jūru, tāpēc, lai kur dotos atpūsties, sauļošanās pie jūras būs neizbēgama izklaide.
Grieķu kultūras īpatnības ir interesantas, piemēram, ja citās Eiropas valstīts vārdi „jā” un „nē” nozīmē piekrišanu vai otrādāk, tad Grieķijā tas ir apgrieztā veidā: noliegums ir „ja” un piekrišana ir „ne”.
Grieķu virtuve ir bagātīga un interesanta, jo ēdienos tiek izmantotas interesantas sastāvdaļas. Latvijā viens no pazīstamākajiem un garšīgākajiem ēdieniem ir Grieķu salāti, kas Grieķijā ir viens no iecienītākajiem ēdieniem. …

Коментарий автора
Atlants