Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.04.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 1.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 2.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 3.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 4.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 5.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 6.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 7.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 8.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 9.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 10.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 11.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 12.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 13.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 14.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 15.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 16.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 17.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 18.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 19.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 20.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 21.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 22.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 23.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 24.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 25.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 26.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 27.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 28.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 29.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 30.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 31.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 32.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 33.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 34.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 35.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 36.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 37.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 38.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 39.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 40.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 41.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 42.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 43.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 44.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 45.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 46.
  • Отчёт по практике 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 47.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads   
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums   
2.  Apmeklētāju skaita aprēķins   
3.  Sortimenta minimuma sastādīšana   
4.  Porciju skaita aprēķins   
5.  Ēdienkartes sastādīšana   
6.  Ēdienu tehnoloģisko karšu sastādīšana   
7.  Ēdienu pašizmaksu aprēķins   
8.  Ēdienu sortimenta izvērtējums   
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins   
10.  Pārtikas produktu prečziniskais raksturojums   
  Secinājumi   
Фрагмент работы

Ievads
Šī kursa darba uzdevums ir sastādīt ēdienkarti kādam ēdināšanas uzņēmumam. Mans izvēlētais ēdināšanas uzņēmums ir kafejnīca ar nosaukumu „Rallija krogs L14”. Mans mērķis ir sastādīt labu ēdienkarti un iegūt praktiskas iemaņas ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes izveidē. Kā arī ir ļoti svarīgi mācēt un zināt kā pareizi sastādīt ēdienkarti un prast aprēķināt cik tas ir izdevīgi uzņēmumam, un kādā daudzumā ir jāpagatavo ēdieni.
Manis izvēlētā kafejnīca ir neliela tipa. Ēdienkartes izvēle ir diezgan plaša, tajā nav iekļauti firmas ēdieni, jo tā ir maza, praktiska kafejnīca, kur var papusdienot darba pusdienlaikā. Alkoholiskie dzērieni ir mazs piedāvājumā, jo šis uzņēmums ir specializēts vairāk uz ēdināšanas uzņemumu. Laba un mājīga vieta ar garšīgu ēdienkartes izvēli.
Viens no galvenajiem ēdināšanas uzņēmuma pamatuzdevumiem, lai gūtu peļņu, ir kvalitatīvas ēdienkartes sastādīšana, lai klients vienmēr būtu paēdis un apmierināts. Šādas ēdienkartes izveidē ir jāievēro vairāki būtiski nosacījumi:
1) ēdienam ir jābūt garšīgam;
2) ēdienam ir jābūt vizuāli pievilcīgam;
3) ēdienam ir jābūt pieejamam par samērīgu cenu (t.i., atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam);
4) ēdiena gatavošanā ir jāizmanto augstvērtīgas izejvielas u.tt.

Atlants