Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.11.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 1.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 2.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 3.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 4.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 5.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 6.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 7.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 8.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 9.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 10.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 11.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 12.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 13.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 14.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 15.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 16.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 17.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 18.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 19.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 20.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 21.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 22.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 23.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 24.
  • Образец документа 'Bērnu ballītes organizēšana un apkalpošana', 25.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    5
1.  Viesmīlība    7
1.1.  Viesmīlības pakalpojums    8
2.  Galda servēšana    9
2.1.  Galda veļa    9
2.1.1.  Galdauti    9
2.1.2.  Salvetes    10
2.2.  Trauki    11
2.3.  Galda piederumi    11
3.  Apkalpošana    12
4.  Praktiskā daļa    14
4.1.  Telpu iekārtošana    15
4.2.  Galda klājums    16
4.3.  Ēdieni    18
4.4.  Scenārijs    20
4.5.  Izmaksas    21
  Nobeigums    22
  Bibliogrāfija    23
  Pielikums    24
Фрагмент работы

4.1. Scenārijs
11.00 – Viesu sagaidīšana
Jubilāre kopā ar Apburt princesi sagaida savus viesus, atsaiņo dāvanas, pasaka paldies. Viesi, kas jau ir apsveikuši jubilāri dodas pie Pelnrušķītes, kas palīdzēs izgatavot katrai savu īpašo kronīti.
11.30 – Pusdienas
Pusdienās Pelnrušķīte un Apburtā princese parāda visām mazajām princesēm kā pareizi jāēd un jāuzvedas pie galda.
12.00 – Fotografēšanās
12.15 – Spēles
13.15 – Kūkas dalīšana
Visi dodas atpakaļ pie galda, jubilāre sagriež kūku. Bērni mielojas ar kūku un dzer bērnu šampanieti.
13.30 – Atvadīšanās
Bērniem tiek pasniegtas nelielas dāvaniņas kā piemiņa no pasākuma.

Nobeigums
Autors sākot šī darba izstrādi vēlējās vairāk saprast to ko vēlas bērni, jo tas ir vēl neapzināts sektors, kurā ir iespējams gūt panākumus.
Apkopojot dažāda veida informāciju autors ir sapratis to, ka strādāt ar bērniem ir diezgan sarežģīti, ir vajadzīga liela pacietība, un ir ļoti daudz sīkumu pie kuriem ir jāpiedomā. Varbūt tieši tas ir iemesls kāpēc viesmīlības nozare tik maz ir tendēta tieši uz bērniem.
Izstrādājot darbu tika nonākts pie secinājumiem, ka bērna dzimšanas diena jāsvin kopā ar viņa vecuma draugiem. Šīs svinības iepriekš ļoti rūpīgi jāpārdomā – ko aicināt ciemos, kā saklāt galdiņu, ko bērniem dot ēst, kā ievadīt viņus rotaļās, kādus priecīgus brīžus šajā dienā sagādāt. Uz bērnu viesībām jāaicina tik viesu cik bērnam gadu + 1-2 cilvēki. Pasākumi, kas domāti bērniem gandrīz nekad nenotiks tieši pēc tā kā tā būs plānota, tāpēc ir jāprot improvizēt un pielāgoties situācijai.
Lai dzimšanas diena ilgi paliktu atmiņā kā priecīgs notikums, varbūt mazāk jādomā par to, ko pasniegt bērniem kā cienastu, bet vairāk jārūpējas par skaisti klātu, interesantu galdu un
izgreznotām telpām.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Atlants