Uzņēmuma iekšējās vides analīze
Stiprās puses
Status/laba reputācija
Atrašanās vieta
Konkurētspējīgs uzņēmums savā nozarē
Konkurētspēja ar citiem līdzīgiem uzņēmumiem tirgū
Kvalitatīvs ēdiens viesiem
Plašas konferenču rīkošanas iespējas
Stabils finansiālais stāvoklis
Darbinieku izaugsmes iespējas
Vājās puses
Nepietiekoši kvalificēti darbinieki (arī studenti)
Dārgi pakalpojumi
Pieczvaigžņu statusam neatbilstoša banketu organizēšana
Nekvalitatīvs ēdiens darbiniekiem
Slikti saplānots restorānu darbības laiks
…
Mērķis ir iepazīt tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumus, izprast to darbības un vadīšanas specifiku, novērtēt to darbībai nepieciešamos resursus, apgūt praktiskās iemaņas viesu uzņemšanā un apkalpošanā.