Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.09.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 1.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 2.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 3.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 4.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 5.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 6.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 7.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 8.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 9.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 10.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 11.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 12.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 13.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 14.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 15.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 16.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 17.
  • Презентация 'Pārtikas kvalitāte un drošība', 18.
Фрагмент работы

Kvalitāte
Kvalitāte - pārtikas produkta īpašību kopums, kas nodrošina tā spēju apmierināt patērētāju vajadzības un izpaužas produkta ķīmiskajā sastāvā, fizikālajās īpašībās, izskatā, krāsā, smaržā, uzturvērtībā un nekaitīgumā cilvēka veselībai.
Pārtikas un kvalitātes sadalījums
Pārtiku nosacīti var iedalīt grupās:
lauksaimnieciskas izcelsmes neapstrādāta pārtika;
daļēji apstrādāta pārtika;
rūpnieciski ražota pārtika;
apstrādāta (pārstrādāta) pārtika.

Pārtikas produktu kvalitāti ietekmē daudzi faktori
Izejvielas;
tehnoloģiskais process;
uzglabāšanas apstākļi un transportēšana;
iesaiņojamais materiāls un tara.

Коментарий автора
Atlants