Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.11.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 1.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 2.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 3.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 4.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 5.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 6.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 7.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 8.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 9.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 10.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 11.
  • Презентация 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 12.
Фрагмент работы

Maksimālā pieļaujamā temperatūra: 60°C.
Pēc mazgāšanas galda piederumus ieteicams uzreiz noslaucīt.
Ieteicams noslaucīt plankumus, kas palikuši pēc ūdens pilienu izžūšanas.
Glabāt piederumus atsevišķi un izvairīties no triecieniem.
Īpašu uzmanību pievērst nažu asmeņiem, kas nedrīkst saskarties ar citiem priekšmetiem.
Drīkst izmantot sudraba tīrīšanas līdzekļus apsudrabotiem priekšmetiem un metāla tīrīšanas līdzekļus pārējiem izstrādājumiem no nerūsējošā tērauda.…

Коментарий автора
Atlants