Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 1.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 2.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 3.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 4.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 5.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 6.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 7.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 8.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 9.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 10.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 11.
  • Реферат 'Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 12.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Uzņēmuma plānojums un iekārtojums    4
  Ēka un iekārtojums    4
  Telpas, kur pagatavo pārtiku    4 – 5
  Ūdens apgāde    5
  Mazgāšanas un dezinfekcijas iekārtas    5
  Apgaismojums    6
  Ventilācija    6
  Ģērbtuves un tualetes    6
  Roku mazgāšanas iekārtas uzņēmuma zonās, kur strādā ar pārtiku    6 – 7
  Iekārtas un darba rīki    7
  Personāla higiēna    8
  Pārtikas nekaitīguma nodrošinājums    8
  Pārtikas atkritumi    9
  Secinājumi    10
  Pielikums    11
Фрагмент работы

Šis uzņēmums ir slēgta tipa sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums pirmskolas izglītības iestādē. Gatavojot šo darbu uzzināju daudz jauna, kas būtu jāmaina šajā uzņēmumā. Šī praktiskā darba mērķis ir izpētīt uzņēmumu no higiēniski sanitārā viedokļa. Jāizpēta vai uzņēmums atbilst valsts likumos noteiktajām labas higiēnas prakses vadlīnijām, vai tā darbība ir higiēniska un droša.
Pirmskolas ēdināšanas uzņēmumā ēdināšanas organizēšanai tiek noteiktas sekojošas prasības.
Ārstniecības persona un iestādes vadītāja izstrādā ēdienkarti vienai nedēļai.
Ēdināšanu organizē saskaņā ar izstrādāto ēdienkarti atbilstoši veselīga uztura principiem.
Iestādes neizplata:
1.dzērienus un cukura konditorejas izstrādājumus, kuriem pievienotas krāsvielas E102 (tartrazīns), E104 (hinolīna dzeltenais), E110 (saulrieta dzeltenais FCF, oranždzeltenais F), E120 (košenils, karmīnskābe, karmīni), E122 (azorubīns,karmoizīns), E124 (kumačs 4R, košenila sarkanais A), E127 (eritrozīns), E129 (alūrasarkanais AC), E131 (patentzilais V), E132 (indigotīns, indigokarmīns), E133 (briljantzilais FCF), E142 (zaļais S), E151 (briljanta melnais BN, melnais PN), E155(brūnais HT) un saldinātājus E950 (acesulfāms K), E951 (aspartāms), E952(ciklāmskābe un ciklamāti), E954 (saharīns un tā sāļi);
2. dzērienus un cukura konditorejas izstrādājumus, kuriem pievienoti konservanti, kofeīns un aminoskābes;
3. pārtikas produktus, kuri satur 1,25 g vai vairāk sāls uz 100 g produkta vai 0,5 g vai vairāk nātrija uz 100 g produkta, izņemot pārtikas produktus, kurus izmanto kā izejvielu ēdiena pagatavošanai izglītības iestādes ēdināšanas blokā. …

Коментарий автора
Отправить работу на э-почту

Твое имя:

Адрес э-почты, на которую отправить адрес работы:

Привет!
{Твое имя} советует Тебе посмотреть работу в интернет-библиотеке Atlants.lv на тему „Uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums”.

Адрес работы:
https://rus.atlants.lv/w/374808

Отправить

Э-почта отправлена.