Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.03.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 1.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 2.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 3.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 4.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 5.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 6.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 7.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 8.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 9.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 10.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 11.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 12.
  • Презентация 'Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā', 13.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Jogurts   
2.  Aisargrstruktūras   
3.  Metodes   
4.  Rezultāti   
5.  Probiotiskās baktērijas   
Фрагмент работы

Secinājumi
Pienskābes baktērijas strauji attīstās raudzēšanas procesā.
Aizsargkultūras pievienošana labvēlīgi ietekmē jogurta uzglabāšanas laiku.
Bifidobaktēriju attīstības intensitāte bez aizsargkultūras pievienošanas raudzēšanas procesa laikā pieaug straujāk.
Probiotisko baktēriju attīstības intensitāte uzglabāšanas laikā samazinās baktēriju proteolītisko īpašību dēļ.

Коментарий автора
Atlants