Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.12.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 1.
  • Конспект 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 2.
  • Конспект 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 3.
  • Конспект 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 4.
Фрагмент работы

Siltu gaļu iegūst tūlīt pēc dzīvnieka apstrādes. Tās temperatūra ir tuva dzīva organisma temperatūrai. Šādas gaļas muskuļaudi ir mīksti, sulīgi, tai ir jēluma smaka, tumša virsma. Šādu gaļu termiski apstrādājot, ēdieni no tās ir šķiedraini, cieti, slikti sagremojami. Tāpēc siltu gāļu nerealizē, bet nodod atdzesēšanai vai sasaldēšanai, vispirms to nogatavinot.…

Коментарий автора
Atlants