Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.06.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri higiēniskais novērtējums', 1.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri higiēniskais novērtējums', 2.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri higiēniskais novērtējums', 3.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri higiēniskais novērtējums', 4.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri higiēniskais novērtējums', 5.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri higiēniskais novērtējums', 6.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri higiēniskais novērtējums', 7.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri higiēniskais novērtējums', 8.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri higiēniskais novērtējums', 9.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri higiēniskais novērtējums', 10.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma plānojums un iekārtojums    4
1.1.  Higiēnas faktori    4
1.2.  Ēkas un iekārtas    4
1.3.  Pārtikas ražošanas telpas    5
2.  Ūdens apgāde    5
3.  Mazgāšanas un dezinfekcijas iekārtas (ierīces)    6
4.  Apgaismojums    6
5.  Ventilācija    6
6.  Ģērbtuves un tualetes    6
7.  Roku mazgāšanas iekārtas uzņēmuma zonās, kur strādā ar pārtiku    7
8.  Iekārtas un darbarīki – materiāli un konstrukcijas ar higiēnas nodrošināšanas iespējām    7
9.  Ražošanas un higiēnas prasībām    7
10.  Personāla higiēna    8
11.  Pārtikas nekaitīguma nodrošinājums    8
12.  Pārtikas atkritumi    9
  Secinājumi    10
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Ēdināšanas uzņēmums pievērš lielu uzmanību sanitāri higiēnas prasībām, taču joprojām ir vairākas nianses pie kā uzņēmumam būtu jāpiestrādā, lai uzlabotu sanitāri higiēnas prasības, piemēram, ražošanas telpas grīda nav ieteicams būt no flīzēm, jo var gadīties dažādas nelaimes uz grīdas izlijuša šķidruma gadījumā. Taču kopumā skatoties – uzņēmumam nav daudz būtisku pārkāpumu neievērojot sanitāri higiēnas prasības, kas ir pateicoties tam, ka vēsināšanas uzņēmumā strādā profesionāli darbinieki, kuriem ir svarīgi, lai šajā uzņēmumā tiktu pagatavoti kvalitatīvi ēdieni. Būtisks faktors ir arī priekšniecība, kura vienmēr cenšas ieviest kādas jaunas inovācijas, arī, lai uzlabotu sanitāri higiēnas prasības.
Ēdināšanas uzņēmums ir padomājis par to, lai ražošanas telpas būtu viegli kopjamas un, lai tajās neveidoties antisanitāri apstākļi.
Ēdināšanas uzņēmums nepārtraukti cenšas kaut ko uzlabot. Nākošais solis, ko ēdināšanas uzņēmums ir paredzējis, lai uzlaboti sanitāri higiēnas prasības, ir izveidot speciālu izlietni uzkopjamā inventāra mazgāšanai un dezinficēšana.
Katru gadu ēdināšanas uzņēmumā Pārtikas Veterinārais dienests veic pārbaudi, lai uzņēmums realizētu cilvēkiem nekaitīgu un drošu ēdienu. Ja ēdināšanas uzņēmumā tiek atrastas kādas nepilnības vai tiek pamanīti kādi labas sanitārās higiēnas pārkāpumi pārtikas apritē, tad ēdināšanas uzņēmums tuvākajā laikā cenšas tās atrisināt.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Atlants