Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.09.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 1.
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 2.
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 3.
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 4.
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 5.
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 6.
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 7.
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 8.
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 9.
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 10.
  • Реферат 'Ēdiena izsniegšanas veidi', 11.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  ĒDIENA IZSNIEGŠANA AR VIESMĪĻA STARPNIECĪBU NO RAŽOŠANAS TELPĀM    4
2.  ĒDIENA IZSNIEGŠANA AR VIENA APKALPOJOŠĀ DARBINIEKA PALĪDZĪBU    5
3.  PAŠAPKALPOŠANĀS    6
4.  JAUKTA TIPA ĒDIENA IZSNIEGŠANA    7
5.  ĒDIENA IZSNIEGŠANA ĀRPUS UZŅĒMUMA TELPĀM    8
6.  PRIEKŠROCĪBAS UN TRŪKUMI ĒDIENU IZSNIEGŠANAS VEIDOS    9
  Secinājumi    10
  Izmantotā literatūra    11
Фрагмент работы

Ēdiena izsniegšanas temperatūra:
• pasniegšanas karstos ēdienus temperatūra nedrīkst būt zemāka par 63 ºC; lai ēdiens neatdzistu ir nepieciešamas to porcionēt siltos šķīvjos, kurus uzglabā apsildāmajos skapjos, kuru temperatūra ir no 60 ºC līdz 70 ºC vai arī alternatīvs veids ir ēdiena apsilde ar speciālām lampām, kas atrodas virs sadales galda. Taču vislabāk būtu ēdienu porcionēt un servēt uzreiz pēc termiskās apstrādes;
• auksto ēdienu temperatūra nav ieteicams pārsniegt 7 ºC. Šajā cehā arī ir nepieciešama vieta, kur porcionēt ēdienu, līdz ar to parasti tā ir aukstumiekārta, kuras virsma ir paredzēta kā galds. Atdzesēti trauki desertam un aukstajam uzkodām. (Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem, 2007), (Labas higiēnas prakses vadlīnijas…, 2006).…

Коментарий автора
Atlants