Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 1.
  • Презентация 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 2.
  • Презентация 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 3.
  • Презентация 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 4.
  • Презентация 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 5.
  • Презентация 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 6.
  • Презентация 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 7.
  • Презентация 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 8.
  • Презентация 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 9.
Фрагмент работы

Secinājumi
Pelējums ātrāk parādījās uz baltmaizes šķēles
No kviešiem cepta maize ātrāk sapel
No rudziem cepta maize lēnāk sapel
Maizes pārtikā ir lietojamas ilgāku laiku, nekā tiek norādīts derīguma termiņā
No kviešiem cepta maize ir mazāku laiku lietojama uzturā, savukārt, no rudziem cepta maize ir ilgāku laiku lietojama uzturā




Коментарий автора
Atlants