Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.02.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Реферат 'Ēdiena izejviela - piens', 1.
  • Реферат 'Ēdiena izejviela - piens', 2.
  • Реферат 'Ēdiena izejviela - piens', 3.
  • Реферат 'Ēdiena izejviela - piens', 4.
  • Реферат 'Ēdiena izejviela - piens', 5.
  • Реферат 'Ēdiena izejviela - piens', 6.
  • Реферат 'Ēdiena izejviela - piens', 7.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Piedāvājuma sortiments    3
  Ķīmiskais sastāvs, uzturvērtība    4
  Kvalitāte un tās ietekmējošie faktori    4
  Uzglabāšana un realizācijas nosacījumi    5
  Produkta marķējums    5
  Secinājumi    6
  Izmantotā literatūra un avoti    7
Фрагмент работы

Pienu un tā produktus marķē iesaiņošanas laikā vai uzreiz pēc tās. Papildus piena produktus marķē ar: veselības marķējumu, kuram ir ovāla forma, un tas sastāv no valsts nosaukuma vai tā saīsinājuma (LV), uzņēmuma atzīšanas numuru, burtu savienojumu EEC, norādi 'Svaigs piens', kas paredzēts cilvēku uzturā bez papildus apstrādes, norādi 'Gatavots no svaiga piena', produktiem, kas gatavotie bez termiskās apstrādes, norādi par termiskās apstrādes veidu, atbilstīu norādītajam tauku saturam.

SECINĀJUMI
Piena sastāvā ir ļoti daudz cilvēka organismam nepieciešamās vielas, un tā ķīmiskais sastāvs nemaz nav tik viegls kā sākumā var likties. Piena apstrādei ir daudz sarežģīti soļi, un lai iegūtu augstu piena kvalitāti un spētu to noturēt, uzmanība ir japievērš katrai sīkākajai detaļai. Lai iegūtu vienkārši pienu, ir nepieciešams liels un atbildīgs darbs.
No piena ir iespējams iegūt dažādākus citus produktus, kuri ir tik pat nepieciešami mūsu organismā kā pats piens. Un šo produktu ieguve prasa vēl vairāk darba, resursus un laiku, kā iegūt pienu ražošanas procesā.

Atlants