Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.09.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Образец документа 'Kopējo cukuru satura spektrofotometriska noteikšana  konditorejas izstrādājumos', 1.
  • Образец документа 'Kopējo cukuru satura spektrofotometriska noteikšana  konditorejas izstrādājumos', 2.
  • Образец документа 'Kopējo cukuru satura spektrofotometriska noteikšana  konditorejas izstrādājumos', 3.
  • Образец документа 'Kopējo cukuru satura spektrofotometriska noteikšana  konditorejas izstrādājumos', 4.
Фрагмент работы

Reaģentu pagatavošana:
Saharozes standartšķīdums: 500 mL mērkolbā dejonizētā ūdenī izšķīdina 2,0000 g (±0,0002g), uzpilda dejonizētu ūdeni līdz atzīmai un samaisa. 1 mL pagatavotā šķīduma satur 4 mg saharozes.
K2Cr2O7 šķīdums: 500 mL koniskā kolbā 300 mL dejonizēta ūdens sildot izšķīdina 49 g K2Cr2O7 ; 1000 mL koniskā kolbā pie 300 ml dejonizēta ūdens lēni maisot pielej 300 mL koncentrētas H2SO4, šķīdumu atdzesē; 1000 mL mērkolbā ielej vispirms K2Cr2O7 šķidumu un pēc tam pagatavoto H2SO4 šķīdumu (ievērot šķīdumu sajaukšanas secību!), uzpilda līdz atzīmai ar dejonizētu ūdeni, uzmanīgi samaisa.
1 M NaOH šķīdums: 100 mL mērkolbā dejonizētā ūdenī izšķīdina 4g NaOH, uzpilda līdz atzīmai un samaisa.

Коментарий автора
Atlants