Nr. | Название главы | Стр. |
Ievads | 3 | |
1. | Banketa tēmas apraksts | 4 |
2. | Ielūgums | 6 |
3. | Pieteikuma lapa banketa pasūtījuma noformēšanai | 7 |
4. | Banketa organizācija | 8 |
4.1. | Uzņēmuma raksturojums | 8 |
4.2. | Zāles grafiskais attēls ar galda izvietojumu | 10 |
4.3. | Zāles noformējums | 12 |
4.4. | Ēdienkarte | 13 |
4.5. | Ēdiena daudzuma aprēķina tabula | 14 |
4.6. | Galda servējums | 15 |
4.7. | Banketa apkalpošanas veids | 16 |
5. | Nepieciešamo trauku un galda piederumu aprēķins | 17 |
Secinājumi un priekšlikumi | 18 | |
Izmantotā literatūra | 19 |
Secinājumi un priekšlikumi
Mani secinājumi ir, ka restorānā, kurā norisināsies bankets vadība ir ļoti pretimnākoša, un kolektīvs ir patīkams un atsaucīgs, tādējādi restorāns var uzņemt un apmierināt pēc iespējas vairāk viesus, kuri ieradušies uz restorānu, lai sarunātu un saskaņotu vajadzīgo banketu. Šī banketa mērķis ir, lai sen neredzēti cilvēki, kas ir esošie viesi, varētu saiet kopā un mierīgi parunāt par dzīvi vai citām nebūšanām. Mani esošie priekšlikumi ir, ka pašam restorānam reklāma par to, ka viņi veido banketu, vajadzētu ievietot un to vairāk atspoguļot. Nevajadzētu viesus uzņemt un par uzņēmumu stāstīt ar liekiem pārspīlējumiem. Man liekas, ka viesi jāuzņem un viesiem jāpastāsta nevis tas ko viesi vēlas dzirdēt, bet tas, kādā jomā uzņēmums darbojas un tieši, ka tas par uzņēmumu vispār ir.
…
Rīgas tirdzniecības tehnikumā, kursa darbs - galda klājumā. 1. Banketa tēmas apraksts...................................................................4 lpp 2. Ielūgums..........................................................................................6 lpp 3. Pieteikuma lapa banketa pasūtījuma noformēšanai........................7 lpp 4. Banketa organizācija Uzņēmuma raksturojums..................................................... 8 lpp Zāles grafiskais attēls ar galda izvietojumu........................10 lpp Zāles noformējums.............................................................12 lpp Ēdienkarte...........................................................................13 lpp Ēdiena daudzuma aprēķina tabula......................................14 lpp Galda servējums.................................................................15 lpp
