Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.12.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 1.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 2.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 3.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 4.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 5.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 6.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 7.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 8.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 9.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 10.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 11.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 12.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 13.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 14.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 15.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 16.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 17.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 18.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 19.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 20.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 21.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 22.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 23.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 24.
  • Бизнес план '"Vidzemes" šķiņķa ražošanas tehnoloģijas un ekonomiskie aprēķini', 25.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
1.  Produkts    3
1.1.  Produkta apraksts    3
1.1.1.  Produkta pagatavošana   
1.1.2.  Produkta izturēšana sālījumā   
1.1.3.  Produkta apstrāde   
1.2.  Žāvēšana   
1.2.1.  Žāvēšanas iekārta   
1.3.  Gaļas sālīšanas iekārta   
2.  Tehnoloģiskais apraksts   
2.1.  aļas izstrādājumu ražošanas tehnoloģiskā shēma   
2.1.1.  Izejvielu sagatavošana   
2.2.  Gaļas sālīšana   
2.2.1.  Sālījuma šķīdumu pagatavošana   
2.2.2.  Sālījuma šķīduma iešļircināšana   
2.2.3.  Gaļas masēšana   
2.3.  Gaļas kvalitātes kontrole, un pakošana   
2.3.1.  Kvalitātes prasības žāvētai gaļai   
2.3.2.  Gaļas izstrādājumu uzglabāšana un realizācijas kontrole   
2.3.3.  Gaļas produktu iesaiņošana   
3.  Ekonomiskie aprēķini   
3.1.  Darbinieku algas   
3.2.  Iekārtas   
3.3.  Amortizācijas aprēķins   
3.4.  Izejvielu daudzuma aprēķins   
3.5.  Transporta izmaksas   
3.6.  Reklāmas izmaksas   
3.7.  Kredīts   
4.1.  Konkurenti   
4.2.  Pircēji   
4.3.  Reklāma   
4.4.  Produkts   
  Secinājumi un priekšlikumi   
Фрагмент работы

Secinājumi un priekšlikumi
Secinājumi
Ekonomiskie aprēķini parāda, ka gada laikā ražotne spēs saražot 100800 kg gatavās produkcijas, pirmajam gadam tas ir daudz, bet lai ražotne varētu attīstīties, tad nākotnē plānots palielināt ražošanas apjomus, un gatavot vairāk produktus.
Pirmā gada ienākumi ir 691488 Ls, bet izdevumi 689972,76Ls, līdz ar to ražotne pirmo gadu noslēdz ar 1515,24 Ls peļņu. Lielākās izmaksas sastāda izejvielu un materiālu iegāde, un komunālie maksājumi. Nākotnē plānots izejvielas un materiālus iegādāties par lētāku naudu.
Lai produktu varētu pagatavot, tad bija nepieciešams iegādāties divas jaudīgas, un jaunas iekārtas, viena no tām ir daudzfunkcionālā kūpināšanas un vārīšanas kamera NOVOTHERM, otra ir gaļas injicēšanas līnija, kas sastāv no sālījuma miksera, rotējošā filtra, iekraušanas vienības, un sālījuma inžektora. Šo iekārtu iegāde atmaksāsies jau pirmajā gadā, jo ražotne pirmo gadu noslēdz ar peļņu. Lai varētu izkonkurēt citus ražotājus, ražotne savu produkciju gatavos no dabīgām izejvielām, šādā veidā piesaistot maksimāli daudz klientus.
Palielinot ražošanas apjomus, un gatavojot vairāk produktus, ražotnei būs iespēja nostabilizēties tirgū, un iegūt sev patstāvīgus klientus, kā arī katru gadu strādāt ar peļņu.

Priekšlikumi
Lai ražotne varētu nostabilizēties tirgū, tad katru gadu ir jāpalielina ražošanas apjomi, un jāgatavo vairāk produkcijas, un jācenšas piesaistīt investorus, lai ražotni varētu attīstīt. Jaunu klientu piesaiste ir jāveic ar reklāmas palīdzību, regulāri reklamējot produktu. Nākotnē, ir jācenšas samazināt darbības izmaksas, un ir jānoalgo vairāk darbinieki, kas varētu gatavot produkciju. Darbinieki ir jānodrošina ar visām sociālajām garantijām, un arī ar konkurētspējīgu atalgojumu, kā arī ar prēmijām par labi padarītu darbu. Visa produkcija, ko ražotne gatavos tiks gatavota no dabīgām izejvielām, šādā veidā piesaistot sev maksimāli daudz klientus. Pārdotā produkcijas cena būs atbilstoša pašreizējai ekonomiskajai situācijai valstī, lai to vārētu iegādāties visi ekonomiski aktīvie iedzīvotāji.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Atlants