Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.09.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 1.
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 2.
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 3.
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 4.
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 5.
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 6.
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 7.
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 8.
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 9.
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 10.
  • Конспект 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 11.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ievads    3
2.  Izstrādājumi – cepti lielā tauku daudzumā    4
3.  Raugu mīklas    5-7
4.  Pildijumi    8
5.  Krēmi    9
6.  Secinājumi    10
7.  Izmantotā literatūra    11
Фрагмент работы

„Žagariņi”

2 olas
150g cukura
150g sk. Krējuma
500g kviešu miltu
1g soda
sāls
garšvielas
tauki
pudercukurs


Pagatavošana:
Olas ar cukuru, garšvielām saputo, pievieno skābu krējumu, kas samaisīts ar sodu, kviešu miltus un samīca. Pēc tam mīklu izveltnē un sagriež 4-5 cm platās un apmēram 10 cm garās strēmelēs. Katras strēmeles vienu malu bārkstveidīgi iegriež un, turot pie neiegrieztās malas, strēmeli satin.
Sagatavotos cepumus liek sakarsētos taukos un vāra gaiši brūnus. Atdzisušus sakārto traukā pārkaisa ar pūdercukuru.…

Atlants