Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.09.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 1.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 2.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 3.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 4.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 5.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 6.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 7.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 8.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 9.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 10.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 11.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 12.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 13.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 14.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 15.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 16.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 17.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 18.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 19.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 20.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 21.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 22.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 23.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 24.
  • Бизнес план 'Attīstības plāns viesu namam "Dz-s"', 25.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Kopsavilkums    4
1.  Viesu nama „Dz-s” raksturojums    5
2.  Pakalpojumu apraksts    6
2.1.  Izmitināšanas pakalpojumi    6
2.2.  Ēdināšanas pakalpojumi    7
2.3.  Pirts pakalpojumi    8
2.4.  Citi pakalpojumi    8
3.  Mārketinga elementi    9
3.1.  Mērķa tirgus raksturojums, iespējas    9
3.2.  Konkurence    10
3.3.  Mārketinga mix elementu apraksts    11
4.  Uzņēmuma vadība un personāls    15
5.  Finansu aprēķini    17
5.1.  Naudas plūsma    17
5.2.  Peļņas zaudējuma aprēķins    21
5.3.  Bilance    21
  Secinājumi    23
  Izmantotā literatūra un informācijas avoti    24
Фрагмент работы

Noieta veicināšana
Lai uzņēmums veiksmīgāk un aktīvi spētu darboties, ir nepieciešami pakalpojuma veicināšanas pasākumi. Tie palīdz informēt un piesaistīt uzņēmumam klientus.
Reklāma. Kā viens no pakalpojuma veicināšanas paņēmieniem tiks izmantota reklāma. Jau sākotnēji par viesa nama atvēršanu, tiks ievietota reklāma vietējos laikrakstos, tādos kā „Jelgavas Vēstnesis”, „Lauku Avīze”, „Novaja Gazeta”, „Zemgales Ziņas”. Tiks ievietota reklāma interneta vidē mājas lapā – www.jelgavniekiem.lv. Reklāmā tiks uzsvērta viesu nama piedāvāto pakalpojumu augstā kvalitāte un ekskluzivitāte.
Sociālie tīkli. Viesu mājai „Dz-s” paredzēts izveidot mājas lapu, kur varēs sīkāk aplūkot viesu nama piedāvātos pakalpojumus, cenas, fotogrāfijas un uzzināt jaunumus, kas saistīti ar viesu namu.
Asociācija. Sākotnēji viesu nama „Dz-s” īpašnieks pieteiksies Lauku ceļotāju asociācijā un kļūs par viņu biedru, kā arī tiks ievietota reklāmu viņu interneta mājas lapā un Lauku ceļotāja preses izdevumos (ceļveži, katalogi). Šādā veidā viesu nams spēs piesaistīt uzmanību tieši vēlamo klientu grupai.
Sadarbība. Uzņēmuma informācija tiks izplatīta arī caur Jelgavas TIC. Paredzēts veidot sadarbību ar Latvijas uzņēmumiem, tādiem kā Svētes maizes ceptuvi, kuras produkcija tiks piedāvāta viesu nama restorānā. Īpaši uzsvērta būs sadarbība ar SIA „ELIĒR International” firmu. Izcelti tās piedāvātie unikālie un veselībai labvēlīgie produkti. Līdz ar to, šajos uzņēmumos tiks arī izvietota viesu nama reklāma.
Kvalitāte uzņēmumā. Kvalitāti uzņēmumā nodrošinās kvalificēti darbinieki, kas īpaši rūpēsies par viesu labklājību. Arī inventārs un pārējā viesim pieejamā fiziskā vide, būs darbošanās kārtībā, estētiska un kārtīga. Viss uzņēmums tiks uzturēts tīrībā kā arī ievērotas visas sanitārās normas. Restorānā tiks ievērota labas higiēnas un labas ražošanas prakse, kā arī ievērots pārtikas nekaitīguma likums.

Коментарий автора
Atlants