.
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Образец документа 'Želatīna izolektriskā punkta noteikšana', 1.
  • Образец документа 'Želatīna izolektriskā punkta noteikšana', 2.
  • Образец документа 'Želatīna izolektriskā punkta noteikšana', 3.
Фрагмент работы

Secinājumi
Pēc paveiktā laboratorijas darba var secināt, ka palielinoties pH samazinājās želatīnas sarecēšanas laiks, jo lielāks pH, jo vide ir sārmaināka, tādēļ arī 7 mēģenē želatīna sarecēšana notika straujāk, jo pH bija lielāks. Želatīna izolektriskais punkts vienāds ar visduļķainākā buferšķīduma pH, kas bija 5,0, pēc tā var secināt ka, jo lielāks ir pH, jo šķīdums ir duļķaināks.

Коментарий автора
Atlants