Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.03.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 1.
  • Конспект 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 2.
  • Конспект 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 3.
  • Конспект 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 4.
Фрагмент работы

Novērošanas objekts

Piens.
Novērošanas mērķis

Uzzināt, pec cik ilga laika piens saskābst siltā, vēsā un aikstā telpā.

Hipotēze
Piena mikrobi ātrāk vairojas siltā telpā, tāpēc ja temperatūra ir siltāka, piens arī saskābs ātrāk.

Darba uzdevumi
Izpētīt kurā temperatūrā piens ātrāk saskābst.…

Коментарий автора
Atlants