Оценка:
Опубликованно: 31.03.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Образец документа 'Skābes koncentrācijas procentos noteikšana svaigi spiestā apelsīnu sulā', 1.
  • Образец документа 'Skābes koncentrācijas procentos noteikšana svaigi spiestā apelsīnu sulā', 2.
Фрагмент работы

Secinājumi: Dotā apelsīna sula satur 0,72833 % skābes.
Ieteikumi: Manuprāt, tad kad ir izspiesta apelsīnu sula, tā ir jānofiltrē, lai varētu vieglāk un arī ātrāk ar to uzpildīt mora pipeti, jo savādāk apelsīna gabaliņi aizsit ciet mora pipeti. Titrēšana ir jāveic pēc iespējas lēnāk it īpaši zem beigām, jo ir viegli pārtitrēt un tad arī rezultāti būs nepatiesi.

Коментарий автора
Atlants