Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.11.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Zivju kvalitātes noteikšana', 1.
Фрагмент работы

Padomi, kā noteikt zivs kvalitāti
Gatavojot suši, svarīgākais priekšnoteikums ir pārliecināties, ka zivs tiešām ir svaiga. Zutis un astoņkājis vienmēr ir jānovāra. Turpinājumā būs minētas dažas pazīmes, pēc kurām var noteikt zivs, molusku un vēžveidīgo kvalitāti un svaigumu, kā arī sniegti padomi, kā pareizi uzglabāt jūras produktus.
Svaigai zivij jābūt spīdīgai, pat spožai.
Zivs ķermenim jābūt stingram, bet gaļai - tvirtai.
Vairumam svaigu zivju ir dzidras acis.…

Atlants