Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.06.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 1.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 2.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 3.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 4.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 5.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 6.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 7.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 8.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 9.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 10.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 11.
  • Реферат 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 12.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  SAGĀDES PLĀNOŠANA    4
2.  SAGĀDES PAMATPRINCIPI    6
3.  NEPIECIEŠAMIE PĀRTIKAS PRODUKTI UN TO IEGĀDES AVOTI    7
4.  PIEGĀDES DOKUMENTĀCIJA    10
  SECINĀJUMI    11
  LITERATŪRAS SARAKSTS    12
Фрагмент работы

Sabiedriskie ēdināšanas uzņēmumi produkcijas gatavošanā izmanto ļoti daudz un dažādus pārtikas produktus. Lai uzņēmums spētu sekmīgi darboties, tam vienmēr jābūt pieejai pietiekamam daudzumam kvalitatīvu produktu. Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos ir dažādu preču, ko uzņēmums pats nespēj saražot, piegāde attiecīgā vietā un laikā ar kādas, lielākoties, specializētas firmas palīdzību. …

Коментарий автора
Atlants