Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.04.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 1.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 2.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 3.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 4.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 5.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 6.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 7.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 8.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 9.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 10.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 11.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 12.
  • Презентация 'Olbaltumvielu pētījumu daudzveidība un vēsture', 13.
Фрагмент работы

Olbaltumvielas ir nepieciešamas augšanai un attīstībai. Tās ir visu audu galvenā sastāvdaļa un organismā veic daudzas funkcijas. Olbaltumvielas atrodas gan augu, gan dzīvnieku produktos. Tāpēc ir svarīgi ievērot sabalansētu uzturu, lai nodrošinātu organismu ar nepieciešamo olbaltumvielu daudzumu.
Ķīmisko ilgviļņu procesā notiek olbaltumvielu reakcijas.
Piena olbaltumvielu denaturācijas rezultātā iegūst biezpienu, kefīru un jogurtu.

Коментарий автора
Atlants