Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.12.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 1.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 2.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 3.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 4.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 5.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 6.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 7.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 8.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 9.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 10.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 11.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 12.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 13.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 14.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 15.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 16.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 17.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 18.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 19.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 20.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 21.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 22.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 23.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 24.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 25.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 26.
  • Презентация 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 27.
Фрагмент работы

Karameles ir visizplatītākais konditorejas izstrādājumu veids.
Ledenes gatavo no karameļu masas bez pildījuma.
Sīkas formas izstrādājumi, bez iesaiņojuma – monpansjē, figurālās, plāksnītes uz skaliņiem, kā arī iesaiņotās.
Karamelēm ar pildījumu atkarībā no izejvielām, tas var būt dažāds.
Ir arī karameles, kurās pildījums sajaukts kopā ar karameļu masu.
Visiem pildījumiem jābūt noturīgiem uzglabājot, vienmērīgi izvietotiem pa visu batonu, tie nedrīkst šķīdināt karameļu apvalku.

Коментарий автора
Atlants