Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.02.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 1.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 2.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 3.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 4.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 5.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 6.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 7.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 8.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 9.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 10.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 11.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 12.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 13.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 14.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 15.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 16.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 17.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 18.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 19.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 20.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 21.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 22.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 23.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 24.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 25.
  • Отчёт по практике 'Prakses atskaite konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmumā', 26.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Vispārīgās ziņas par uzņēmumu    3
2.  Ražošanā izmantotās izejvielas un to kvalitāte    4
3.  Ražošnas tehnoloģija    8
4.  Izmantotās iekārtas un to raksturojums    11
5.  Ražotā produkcija    14
6.  Iekārtu un telpu sanitārā apstrāde    17
  Secinājumi un priekšlikumi    20
  Izmantotā literatūra    21
Фрагмент работы

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Uzņēmums ir konkurētspējīgs ne vien Latvijā, bet arī citās valstīs. Tas ražo daudzveidīgu un augstvērtīgu produkciju.
Konditorejas izstrādājumu ražošana ir darbietilpīgs process.
Visām izejvielām jāatbilst kvalitātes kritērijiem.
Jābūt kvalificētam darba spēkam, lai uzņēmumā ražotā produkcija būtu kvalitatīva.
Nekvalitatīvi ražotā produkcija negatīvi ietekmē uzņēmuma tēlu, tāpēc visiem darbiniekiem uzmanīgi jāseko līdzi ražošanas procesiem.
Darbiniekiem, kas strādā šajā nozarē, ir jāseko līdzi savam veselības stāvoklim, jāievēro visi uzņēmuma iekšējie kārtības un sanitārie noteikumi.
Tehnologa darbs prasa augstu atbildības sajūtu un spēju ātri pieņemt lēmumus. Ražošanas procesa kvalitātes kontrolēšana ir tehnologa ikdienas darba pienākums.
Uzņēmumam jāturpina attistīties, kas šobrīd arī notiek. Jāturpina iegādāties jaunas ražošanas iekārtas un konditorejas izstrādājumu sortimentu papildināt ar jaunu produkciju.

Коментарий автора
Atlants