Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.10.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Vielas manās mājās', 1.
  • Презентация 'Vielas manās mājās', 2.
  • Презентация 'Vielas manās mājās', 3.
  • Презентация 'Vielas manās mājās', 4.
  • Презентация 'Vielas manās mājās', 5.
  • Презентация 'Vielas manās mājās', 6.
Фрагмент работы

14. Viela - Kviešu milti – izmanto kulinārija un citu izejvielu gatavošanā piemēram maizes , makaronu u.c iegūst no kviešu graudiem , novācot labību un to sakuļot .
Satur – ogļhidrātus , olbaltumvielas , lipīdus , šķiedrvielas , minerālvielas .
15.Viela - Nātrija karbonāts jeb kalcinētā soda 
Ķīmiskā formula - Na2CO3
To izmanto arī pārtikas rūpniecībā to izmanto kā skābuma regulētāju, irdinātāju un  pretsalipes vielu (E500).
Tā ir ķīmiska viela, kuru veido ūdeņradis un skābeklis, tā ķīmiskā formula ir H2O. Ūdens ir visas dzīvības pamatā tādēļ, iespējams, tas ir vissvarīgākais šķidrums pasaulē.

Коментарий автора
Atlants