Оценка:
Опубликованно: 02.10.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
  • Презентация 'Izpēti pienskābes baktēriju izmantošanu jogurta pagatavošanā', 1.
  • Презентация 'Izpēti pienskābes baktēriju izmantošanu jogurta pagatavošanā', 2.
  • Презентация 'Izpēti pienskābes baktēriju izmantošanu jogurta pagatavošanā', 3.
  • Презентация 'Izpēti pienskābes baktēriju izmantošanu jogurta pagatavošanā', 4.
  • Презентация 'Izpēti pienskābes baktēriju izmantošanu jogurta pagatavošanā', 5.
  • Презентация 'Izpēti pienskābes baktēriju izmantošanu jogurta pagatavošanā', 6.
  • Презентация 'Izpēti pienskābes baktēriju izmantošanu jogurta pagatavošanā', 7.
Фрагмент работы

Pirmajā glāze ar silto pienu pievieno 2 tējkarotes kefīra un 2 g cukura, samaisīt un novietot siltā vietā
Sākuma bija parastais piens ar kefīru un cukuru , kurš bija šķidrs , bet pēc 24 h tā palika biezāks.
Otrajā glāze ar silto pienu pievieno 2 tējkarotes kefīra, samaisa un novieto siltā vietā.
Sākuma bija parastais piens ar kefīru , kurš bija šķidrs , bet pēc 24 h tā palika biezāks.…

Коментарий автора
Atlants